martes, 17 de mayo de 2016

Anem avançant.

Enguany com ja sabem van hi ha ser dos equips els que intentaran sobrepassar els 300 quilòmetres, el que convertix el nostre repte en una cosa un poc més complicada, el segon objectiu seria que qualsevol dels dos equips superara els 307 quilòmetres de l'any passat o per a ser més exactes 307 021 m.

En este tipus d'esdeveniments que podríem anomenar-los esportiu-festius, te una especial importància el saber a on volem arribar, tindre un objectiu per a no donar pals a l'aire. Cal definir un objectiu general i alguns específics.
Que els dos equips aconseguisquen sobrepassar els 300 quilòmetres és un bon objectiu general i ja si algun dels dos o els dos superaren la marca de l'any passat seria el gran objectiu complit.
El nostre objectiu general pense que esta equilibrat, es pot aconseguir. Com el proverbi diu: “La virtut sempre està en el centre”, No en la llei del menor esforç, ni en l'exigència fanàtica. Per tant, no és una meta tan difícil que puga provocar desànim o falta de motivació.
Els 12'5 quilòmetres de mitjana per corredor o el que és el mateix a 4' 45'' el quilòmetre és prou exigent per a no provocar desanime sinó tot al contrari.

Si el nostre objectiu fóra més fàcil, podríem caure en l'error de creure que estem fent meravelles, quan en realitat l'única cosa que s'aconseguiria seria córrer sense compromís, sense exigència i sense progressió. 
Les 24 x 1 hora de Pego és una activitat esportiu festiva i com a tal ens ha de divertir però al mateix temps també ens deu portar a competir. Si hi ha alguna cosa que hem d'evitar és bombardejar als corredors amb objectius que els són quasi impossibles, perquè probablement començaran a sentir-se pressionats i a creure que no val la pena l'esforç que han de realitzar.
Els corredors, estem exposats tots els caps de setmana en què participem en alguna carrera al fracàs, el que ens porta constantment a buscar l'èxit i el triomf per a la nostra satisfacció i autoestima. Per això, el nostre propòsit en este II Relleu 24 X 1 hora de Pego ha d'aconseguir motivar-nos per la seua dificultat i al mateix temps hem de tindre la seguretat poder-ho aconseguir, tenim la capacitat i la qualitat per a arribar tots als 300 quilòmetres.


Bo, anem avançant, el sorteig de les hores es realitza el divendres i queda de la següent manera, ara anirem actualitzant els horaris segons es vagen canviant.


21,00.- Ximo Femenia.                      Rafa Sastre.
22,00.- Carlos Feliu.                         Carlos Bañuls.
23.00.- Vicent Arbona.                      Jose Gimenez.
00,00.- Carmen Sala.                         Raimundo Piera.
01,00.- Tony Woodall.                      Patxi Luque.
02,00.- Esteban Caravaca.                Felipe Torre de Miguel.
03,00.- Tino Sendra.                          Máximo Folques.
04,00.- Carlos Bay.                            Rosa Bolta.
05,00.- Javier Simo.                           Joan Pons.                               
06,00.- Nestor Vercher.                      Batiste Piera.
07,00.- Joan Caselles.                        Carlos Siscar.
08.00.- Vicent Sendra.                        Alberto Pons.
09.00.- Linda Blanco.                         Ferran Mas.
10,00.- Enrique Llambies.                  Jacob González.
11,00.- Paco Muñoz.                           Cristian Llido.
12,00.- Fede Server.                           Pedro Garrigos.
13,00.- Raúl Tamarit.                         Tino Navarro.
14,00.- Ramón Alemany.                    Armando Giner.
15,00.- José Arbona.                          Gloria Nadal.
16,00.- Juan Carlos Sastre                  Paco Ceresola.
17,00.- Amedeo Maduro.                   José González.
18.00.- Vicent Cuevas.                       José Rodríguez.
19,00.- Sandra Rodríguez.                  Pascual Sendra.
20,00.- Carlos Descals.                     Tania Navarro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario